Dikkat: Tarayıcınızda JavaScript betiklerinin yürütülmesi devre dışı bırakılmış. Bu nedenle bu anketteki tüm soruları yanıtlayamayabilirsiniz. Lütfen tarayıcı ayarlarınızı denetleyin.

Kamuoyunu Bilgilendirme Anketi

Değerli Anket Katılımcımız,

İstanbul Kültür Üniversitesi’nin kamuoyunu bilgilendirme ve hesap verilebilirlik süreçleri kapsamında kamuoyu ile paylaştığı bilgilerin içeriği ve iletişim kanallarının etkin ve verimli kullanımını ölçen anketine katılımınız, ankette paylaşacağınız geri bildirim ile Üniversitemizin kamuoyunu bilgilendirme süreçlerinin iyileştirilmesinde ve geliştirilmesinde yol gösterici bir nitelik taşımaktadır.

5 sorudan oluşan anketin yanıtlanması, ortalama 2 dakika sürmektedir.

Bu ankette 5 soru var.
Sorular
(Bu sorunun yanıtlanması zorunludur)
İstanbul Kültür Üniversitesi’nin web sayfası doğru, güncel, ilgili ve kolayca erişilebilir bilgiyi vermektedir.
Diğer:
(Bu sorunun yanıtlanması zorunludur)
İstanbul Kültür Üniversitesi, kurum iletişimi amacıyla sosyal medyayı ve diğer iletişim araçlarını (SMS, E-Posta vb.) etkin olarak kullanır.
Diğer:
(Bu sorunun yanıtlanması zorunludur)
İstanbul Kültür Üniversitesi, bünyesinde yürütülen eğitim-öğretim ve araştırma-geliştirme faaliyetleri hakkında paydaşlarını bilgilendirir.
Diğer:
(Bu sorunun yanıtlanması zorunludur)
İstanbul Kültür Üniversitesi’nin iletişim kanalları üzerinden yaptığı bilgilendirmeler ve paylaşımlar yeterlidir.
Diğer:
İstanbul Kültür Üniversitesi’nin kamuoyunu bilgilendirme ve iletişim kanallarını kullanma başlıklarında görüş, öneri ve yorumlarınızı paylaşmanızdan memnuniyet duyarız.